ПРОПЕЛЕРИ

Aluminium

Стандартни пропелери за цялата гама двигатели

Въпреки че алуминиевите пропелери са най-евтината опция за повечето двигатели, те осигуряват по-добри резултати в сравнение с други пропелери от алуминий, защото са проектирани точно за двигатели Ямаха.

Standard black SST

За двигатели от 20 до 225 к.с.

Този пропелер е проектиран като отлично решение за общо приложение. Стоманената конструкция прави остриетопо-тънко, по-ефективно и по-трайно от това на алуминиевият пропелер. Боядисаните остриета намаляват разходите и осигуряват по-дълъг живот в солена вода.

3-blade performance

За двигатели от 20 до 80 к.с.

Ако искате да получите повече от двигателя си, тези специализирани полирани стоманени пропелери са следващата стъпка нагоре от стандартната серия с черен корпус от неръждаема стомана. Те подобрявт движението на някои лодки и способността им да се справят в определени условия.
Тези прпелери обикновено са по-"агресивни", отколкото "Стандартния черен", затова ви съветваме да изберете размер, с един инч по-малък от стандартния. Ако сте използвали преди това Pro или Соленоводни пропелери, трябва да изберете размер, с един инч по-голям.

4-blade performance

За двигатели над 80 к.с.

Идеалният избор за тежки условия. Дава подобрено ускорение (въпреки че това ще доведе до леко намаляване на максималната скорост), което прави лодката идеална за водни ски или Wakeboarding.

Pro

За двигатели от 60 до 130 к.с.

Това е най-високия клас пропелер. Той е специално предназначен за високоскоростни лодки с един двигател, които изискват "bow lift" и значителна монтажна височина на двигателя.

Hight performance

За двигатели от 60 до 330 к.с.

Специално разработени за леки, бързи корпуси, за да може лодката да постигне по-лесно и бързо скорост на планиране. Пропелерът има остри, тесни остриета, работещи наполовина над повърхността на водата.

Важно: Неправилното използване на High-Performance пропелерите може да доведе до увреждане на двигателя.

КАЛЪФИ
Този стилен калъф идеално пасва на вашия извънбордов двигател Ямаха. Той ще бъде защитен от надраскване, прах, слънчева светлина и износване като цяло.

Външният материал е изключително издръжлив, от висококачествена водоустойчива материя, която е устойчива на гниене и ултравиолетова светлина.
Специалният мек вътрешен слой предпазва боята и спомага за избягване на кондензация, както и за добро прилепване на калъфа.
Всеки калъф има отвор за привързване върху двигателя, а повечето модели имат и стреч-корда, за да обхващат здраво и сигурно двигателя във ветровити условия или при теглене на лодката с ремарке..
БОИ НА СПРЕЙ
Навременното отстраняване на драскотини и повърхностни повреди предотвратява образуване на ръжда и запазва извънбордовите  двигатели в отлично състояние. Аерозолите с оригиналните цветове на Yamaha, както и различните грундове, правят лесно ликвидирането на всички повърхностни щети бързо и професионално. Тези висококачествени и трайни Yamaha бои са разработени специално за морски приложения и гарантират възможно най-доброто съвпадение на цвета.

Yamaha препоръчва използването на цинкови грундове върху гола стомана и пълнителни грундове за покриване на драскотини, преди да се използват бои. Моля, уверете се, че  повърхността е почистена от ръжда, прах и мазнини.
ГРЕСИ
Висококачествени греси, разработени за всички видове извънбордови двигатели.
*, Еквивалент на спецификациите APICF
* Разработени, тествани и одобрени от Yamaha Motor
Характеристики и предимства:
- По-добри характеристики при ниски температури
- Стабилен вискозитет при употреба, осигуряващ намалено триене
- Защита от износване и анти-корозионна защита за удължаване на живота на двигателя
- Добро антиоксидантно действие, помагащо да се съхраняват чисти частите на двигателя
- Силната дисперсия запазва въглеродните частици в суспензия и предотвратява натрупването на утайки
МАСЛА
Високо рафинирани минерални масла, обогатени със специалната формула на Ямаха за четиритактови извънбордови двигатели.
*, Еквивалент на спецификациите APISJ
* Икономия на гориво
* Разработени, тествани и одобрени от Yamaha Motor
* Подобряване на ефективността на горивата за по-малко износване при ниски температури

Характеристики и предимства:
- Добра защита против износване
- Добро антиоксидантно действие, помагащо да се съхраняват чисти частите на двигателя
- Дълготрайна защита на двигателя
- Поддържане на двигателя чист и по този начин - запазване на неговата мощност и ефективност
JACK PLATE
CMC PL-65 Transom Jack Plate е уникално хидравлично устройство за повдигане на извънбордови двигатели, което работи независимо и позволява да коригирате положението на двигателя за по-добър ход  в плитки води.
ЗАЛКЮЧВАЩО УСТРОЙСТВО
Заключващо устройство, отговарящо на високите стандарти за безопасност и преминало под строг контрол тестовете на VIP/TNO institute в Холандия.

• Оптимална защита срещу кражба
• Лесно за поставяне
• Уникален и модерен дизайн
КОЛИЧКА ЗА ДВИГАТЕЛ
Интелигентно решение за превозване на вашия извънбордов двигатели. Компактно и леко устройство  - 6 кг, пригодено да побере всякакъв вид извънбордов двигатели до 20HP. Много лесно за употреба и може да бъде прибрано в малък пакет.
TRANSOM SAVER

 
RocketTheme Joomla Templates